Sinds de oprichting in 1993 realiseerde Groep Schollier onder leiding van Noël Schollier reeds heel wat kwalitatieve nieuwbouwprojecten. Gaande van een eerste project in thuisbasis Torhout tot tal van prachtige residenties langs de Belgische kust.

Om Groep Schollier kracht bij te zetten zijn dochter Charlene en haar partner Henri-Philippe het familiebedrijf de voorbije jaren komen versterken. Heb je als klant een vraag over het bouwproces, de oplevering of verkoop dan kan je steeds bij iemand van de familie terecht.

Bij ieder project, ieder appartement en ieder detail worden de wensen van de klant voorop gesteld en kan er steeds gerekend worden op onze kennis en ervaring.

Die sterke focus op persoonlijk en direct contact resulteren in een steeds groeiend én terugkerend klantenbestand.

Wij kijken er al naar uit om jullie binnenkort in één van onze projecten te mogen verwelkomen.

Charlene

Charlene is het centrale aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het bouwproces. Hiervoor volgt ze wekelijks al onze werven op en coördineert ze dagelijks met onze aannemers en architecten. Zo zorgen wij ervoor dat de wensen van onze klanten steeds correct worden uitgevoerd in hun toekomstige woning of appartement.

Henri-Philippe

Henri-Philippe staat in voor de volledige opstart en commercialisering van onze werven. Gaande van het verkrijgen van een vergunning tot en met de verkoop. Voor meer info over onze huidige en toekomstige projecten kan je dus steeds bij Henri-Philippe terecht.

Noël

Met zijn 43 jaar ervaring in de bouw is onze oprichter Noël de technische kracht achter Groep Schollier. Geen enkele bouwtechnische uitdaging is hem te groot en daarom is hij dagelijks op onze werven terug te vinden. Op die manier blijven wij continue op de hoogte van alle ontwikkelingen op onze projectsites.