100%
verkocht

Prijzen vanaf
€330.000

St-Jans-Gasthuisstraat 1
8470 Gistel

Comfortabel wonen in centrum Gistel?
Dat kan in Residentie Denise.

Dit mooie nieuwbouwproject wordt opgebouwd uit 4 ruime appartementen met zuidgerichte terrassen en een prachtig penthouse verdeeld over vier bouwlagen. Op het gelijkvloers wordt een handelspand voorzien, alsook 5 individuele afgesloten garages en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Onze klanten kunnen tijdens het volledige bouwtraject steeds rekenen op de kennis en ervaring van ons team en dat van onze aannemers. Zo wordt u bij het samenstellen van uw droomkeuken tot bij het kiezen van de passende tegel steeds professioneel bijgestaan.

Oplevering voorzien in oktober 2024.

Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info, het lastenboek en de prijzen.

Neem contact op Contacteer Henri-Philippe

Vooruitgang

Afbraak
april '23
Ruwbouw
juli '23
Afwerkingsfase
april '24
Oplevering
september '24

Appartementen

Verdieping Oppervlakte Slaapkamers Terras
Appartement 1.1 Verkocht
Appartement 1.2 Verkocht
Appartement 2.1 Verkocht
Appartement 2.2 Verkocht
Appartement 3.1 Verkocht

Handelspanden

Verdieping Oppervlakte
Handelspand Verkocht

Garages

Verdieping Oppervlakte
Garage 1 Verkocht
Garage 2 Verkocht
Garage 3 Verkocht
Garage 4 Verkocht
Garage 5 Verkocht

Residentie Denise bevindt zich in centrum Gistel op de oude site van slagerij De Zaeyer. Een gunstige en zonnige ligging op wandelafstand van de markt, handels- en horecazaken die Gistel rijk is. 

Zijn unieke ligging in het Brugse ommeland, vlotte verbinding met de E40 en de nabijheid van onze kust, maken van Gistel de ideale uitvalsbasis voor heel wat leuke uitstappen. Via de verschillende uitgestippelde fietsroutes kan je er trouwens niet enkel met de wagen, maar ook met de fiets naar hartenlust op uit trekken. In Gistel hoef je het trouwens niet altijd ver van huis te zoeken. De stad zelf biedt ook tal van mogelijkheden voor een leuke wandeling of fietstocht. Moe van al dat wandelen en fietsen? Bezoek dan zeker één van de vele gezellige café’s, tearooms of restaurants waar het steeds gezellig tafelen is. Tot binnenkort in Gistel?

Neem contact op Contacteer Henri-Philippe